Fodervogn

Vi kommer med glæde forbi og giver en demo af TF350 fodervogn til ATV og minitraktor

Kategori:

Yderligere information

ATV fodervognen TF350 fra Chapman har et fuldt galvaniseret stålstel og elektronisk styreboks med tydelig, digital tæller, som sikre korrekt dosering lige der, hvor du ønsker det. Stor frihøjde gør fodervognen ekstra mobil.

Indstil mængde og interval af foderdoseringer og vognen vil levere korrekt mængde hver gang.
Simpelt, effektivt og robust design giver en super holdbar og pålidelig ATV fodervogn.

Det elektroniske drivsystem på ATV fodervognen TF350 har få bevægelige dele, de rotere kun når den er i drift. Derved mindskes slidet og du kan roligt trække den over længere afstande. Alle elektrionske komponenter er IP67 godkendte til at funktionere i råt klima. Betjeningen er enkel og kan udføres selv med tykke vinterhandsker, selve displayet er kraftigt belyst så det læt kan aflæses selv i kraftig sollys. Tællefunktionen er let-anvendelig og sikre præcise doseringer, du skal blot tjekke indholdet i vognen fra tid til anden. Strømforbruget er minimalt, derfor vil du ikke opleve problemer med at vognen tømmer ATV’ens batteri for strøm.

ATV vognen TF350 fra Chapman er konstrueret for ekstrem høj holdbarhed. Foder vognen er designet til at tåle ekstreme forhold så som våde omgivelser og frost, alligevel er den let og kan nemt trækkes af alle Polaris atv’er. Med en frihøjde på hele 300 mm, kommer du frem de fleste steder. Hvor end du kan kører med din ATV, vil denne vogn trofast følge med.

TF350 Fodervogn
Fodervogn med spreder og styreboks kr. 29.500,- excl. moms

Ekstra store hjul            Pris kr. 1.650,- excl. moms

Forhøjer/overbygning   Pris kr. 2.125,- excl. moms

Boogie aksel                 Pris kr. 5.800,- excl. moms