Polaris producerer atv’er i ekstrem høj kvalitet

Polaris Sportsman

Sportsman

Polaris Sportman er Polaris’ mest populære atv-kategori med langt over 1 million solgt på verdensplan. Maskinerne er bygget til at maksimere fremkommelighed og praktisk anvendelse.

Se MODELLER
Se udstyrskatalog
Polaris Ranger

Ranger

Polaris Ranger’e er større maskiner end Polaris Sportman, og de styres desuden med et ret samt har to sæder, styrtbøjle og lastekasse med stor lastekapacitet, hvilket gør dem ideelle til krævende arbejde.

Se MODELLER
Se udstyrskatalog
Polaris RZR

RZR

Polaris RZR klarer alle slags terræn uden problemer. Professionel, justerbar, fox affjedring. Polaris On Demand 4 hjulstræk giver maksimalt vejgreb og er tilpasset til de større hastigheder

Se MODELLER
Se udstyrskatalog
Polaris til børn

Børn

Polaris General kategorien inkludere mange forskellige slags maskiner, herunder ATV'er til generelt brug,  ATV'er til tilpasset til børn, og andre generelle maskiner

Se MODELLER

Nordland atv er Danmarks største Polaris forhandler

De er gennemførte, komplekse og udtænkte værktøjer, der kombinere ydeevne, praktisk anvendelse, komfort, sikkerhed og et elegant design i hver enkelt atv. Polaris atv’er er i toppen i samtlige af disse elementer, og de besidder egenskaber, der gør dem til særligt unikke maskiner. Det er ikke så mærkeligt for Polaris har været en verdensførende producent af terrænkørende atv’er i mere end 25 år.

Polaris atv’er har bl.a. ægte firehjulstræk, elektronisk benzinindsprøjtning, hvilket giver 35% mere motorkraft samt er energibesparende og intelligent servostyring, som varierer alt efter tempo for at give maksimal køreoplevelse. Samtlige af Polaris atv’er er produceret af de bedste materialer med kvalitet som bagtanke. Hver enkelt maskine fuldføre sin opgave til perfektion, som kun de bedste atv’er gør det, alt imens brugeren får maksimal komfort pga. bl.a. den fænomenale affjedring, som Polaris atv’er er udstyret med. Sortimentet varierer fra de kraftige Polaris Sportman atv’er, til de mindre Polaris Outlaw atv’er til unge og til de enorm praktiske Ranger atv’er.

Polaris er både til professionelt og til fritidsbrug, og hver enkelt atv kombinerer sjov med professionelle og praktiske oplevelser.

Her hos Nordland er vi oprigtigt stolte over kunne forhandler de prestigefyldte og helt igennem fantastiske maskiner, der er Polaris atv’er.

Derfor skal du ALTID vælge en Polaris ATV

OPLEVELSEN af komfort, sikkerhed og styrke; – dette kendetegner alle Polaris produkter – uanset om du anvender din Polaris ATV professionelt eller det er til fritidsbrug. Vores Crossmodeller giver dig helt nye muligheder og masser af sjove, unikke professionelle oplevelser.

POLARIS ATV er verdensførende producent af terrænkøretøjer med mere end 25 år på markedet, innovative løsninger, og langt over en million solgte Sportsman. Vores erfaringer giver os ideer til de bedste løsninger, komponent efter komponent designes af vores entusiastiske ingeniører.

ÆGTE FIRHJULSTRÆK – træk på alle fire hjul (efter behov) – differentialespærring på bagerste aksel, progressiv servostyring. Polaris´ unikke og nemme Lock & Ride-system gør, at alt tilbehør monteres på et øjeblik. Listen af fordele er lang – oplevelsen af gode køreegenskaber, – udviklet til ekstrem ydelse.

KVALITET – Polaris er en amerikansk OFF-Road køretøjs producent, som altid har haft kvalitet med i tankerne når de har bygget deres produkter. Dette udmærker sig især ved deres ATV produkter. Polaris ATV produkter giver den bedst køreoplevelse som det overhovedet er muligt at få inden for ATV’er. Deres affjedring er super blød, sådan at huller i underlaget opsuges uden at brugeren mærker det helt store. Den automatiske gearkasse skifter gear utrolig hurtigt, ligesom at den skifter gear perfekt hver gang sådan at man ikke giver hug eller lignende når der geares op eller ned, hvilket er en af de helt store grunde til at en Polaris ATV altid er det bedt valg!

Der er så mange grunde til at man skal vælge en Polaris ATV frem for alle andre mærker. Listen er så lang at vi ikke har plads til det hele her på siden. Kontakt os endelig for at få en prøve tur på en Polaris ATV eller Ranger model.

Nordland ATV tilbyder også service tjek samt reperationer af deres Polaris ATV eller Ranger maskine.
Vores medarbejdere har specialiseret sig i reperationer af Polaris ATV’er samt Ranger modeller, ligesom at vi altid kun bruger originale Polaris reservedele.

Har du spørgsmål?

Hold dig ikke tilbage med at henvende dig

kontakt os Nu