NordlandATV er Danmarks største Polaris forhandler

Polaris producerer atv’er i ekstrem høj kvalitet. De er gennemførte, komplekse og udtænkte værktøjer, der kombinere ydeevne, praktisk anvendelse, komfort, sikkerhed og et elegant design i hver enkelt atv. Polaris atv’er er i toppen i samtlige af disse elementer, og de besidder egenskaber, der gør dem til særligt unikke maskiner. Det er ikke så mærkeligt for Polaris har været en verdensførende producent af terrænkørende atv’er i mere end 25 år.

Polaris atv’er har bl.a. ægte firehjulstræk, elektronisk benzinindsprøjtning, hvilket giver 35% mere motorkraft samt er energibesparende og intelligent servostyring, som varierer alt efter tempo for at give maksimal køreoplevelse. Samtlige af Polaris atv’er er produceret af de bedste materialer med kvalitet som bagtanke. Hver enkelt maskine fuldføre sin opgave til perfektion, som kun de bedste atv’er gør det, alt imens brugeren får maksimal komfort pga. bl.a. den fænomenale affjedring, som Polaris atv’er er udstyret med. Sortimentet varierer fra de kraftige Polaris Sportman atv’er, til de mindre Polaris Outlaw atv’er til unge og til de enorm praktiske Ranger atv’er.

Polaris er både til professionelt og til fritidsbrug, og hver enkelt atv kombinerer sjov med professionelle og praktiske oplevelser.

Her hos Nordland er vi oprigtigt stolte over kunne forhandler de prestigefyldte og helt igennem fantastiske maskiner, der er Polaris atv’er.